🦇 1.5 Yama Notları: Terk Edilmiş Ev'in Sırrı ve Yankılanan Sesler

Club_Mineriel 5 May 2026 14:46 110
Club_Mineriel
Club_Mineriel
Yönetici

🦇 1.5 Yama Notları: Terk Edilmiş Ev'in Sırrı ve Yankılanan Sesler

Inotria'nın karanlık geçmişi gün yüzüne çıkıyor. Bu yamada, stratejik iletişiminizi zirveye taşıyacak Sesli Sohbet (Voice Chat) sistemini resmen başlatırken, "Terk Edilmiş Ev"in derinliklerinde uyanan dört yeni Ana Patronu (Raid Boss) savaş meydanına sürüyoruz!

Yazar: Cavalry

🎙️ Devrim: Inotria’da Sesli İletişim Dönemi (Voice Chat)

Savaş alanında komut yazmak için klavyeye bakmanıza veya Discord'da kanal aramanıza gerek kalmadı. Yeni Sesli Sohbet sistemimizle, Inotria'nın her köşesinde dostlarınızla oyun içinden konuşarak strateji yapabilecek, kılıç seslerinin arasında takımınızı koordine edebileceksiniz.  

Sürüm ve Erişim: Bu sisteme katılmak için sunucumuza 1.21.1 sürümüyle giriş yapmanız gerekmektedir.  

Gerekli Mod: Sesli sohbetin tam uyumla çalışması için istemcinize Simple Voice Chat modunu kurmanız zorunludur.  

Mekansal Ses (3D Audio): Yakınınızdaki savaşçının fısıltısını duyabilir, zindanın diğer ucundaki dostunuzun yardım çığlığının yankılandığını hissedebilirsiniz.

⚔️ Yeni Saha Tehditleri: Terk Edilmiş Ev 

Kaos Ordusu Yüzbaşısı Vaelen'in yarattığı yıkım sadece bir başlangıçtı. Şimdi, /warp terkedilmisev bölgesinde Baş Büyücü Lingrazor ve onun üç sadık hizmetkarı uyanıyor. Bu yaratıklar, savaşın gidişatını anında değiştirecek ölümcül ve "acımasız" mekaniklere sahiptir.

💡 Savaş Mekaniğiİ: Bu bosslardaki ödül sistemi bencilliği reddeder! Ödüller ve Septimler sadece son vuruşu yapana değil, patronla aktif olarak savaşan tüm oyunculara dağıtılır.

1. Hayalet Ceset Revrat

Mekanik: Canı azaldığında bedeni aşırı yüklenir ve devasa bir Nükleer Patlama tetikler. Parladığını gördüğünüz an uzaklaşın!

Ganimet Havuzu: Katılan herkese 250 Septim. Elmas Bloklar, Netherite Hurdası ve %10 şansla Revrat'ın Öfkesi (Ağır Balta).

2. Muhafız Komutanı Galmakhar

Mekanik: Topraktan iskelet lejyonerlerini çağırır ve devasa bir Kasırga Dalgası fırlatarak oyuncuları havaya savurur.

Ganimet Havuzu: Katılan herkese 500 Septim. Elmas Bloklar, Netherite Külçesi ve %10 şansla Komutanın Siperi (Kalkan).

3. Sadık Kasap Zermerkh

Mekanik: Çürüme (Wither) etkisi bırakır. Sizden uzaklaşan veya kaçmaya çalışanları zinciriyle tutup vahşice yanına çeken (Ölüm Kancası) sinir bozucu bir dövüşçüdür.

Ganimet Havuzu: Katılan herkese 1000 Septim. Elmas Bloklar, Ölümsüzlük Totemi ve %10 şansla Zermerkh'in Satırı

4. BAŞ DÜŞMAN: Baş Büyücü Lingrazor

Mekanik: Terk Edilmiş Ev'in mutlak hakimi. Ölüm büyüleriyle hedeflerini zayıflatır, ışınlanarak kaçar ve savaş alanındaki oyuncuların üzerine gökten alevli bir Savunma Kılıç Yağmuru indirir.

Ganimet Havuzu: Katılan herkese tam 1500 Septim! Çoklu Elmas Blokları, Netherite Külçeleri, Büyülü Altın Elma ve %10 şansla Lingrazor'un Asası.

Inotria'nın yeni kanlı meydan okumasına hazır mısınız? Sesli sohbete bağlanın, kılıçlarınızı bileyin ve Terk Edilmiş Ev'in sırlarını çözün!

5 May 2026 14:46
Mesaj yazabilmek için giriş yapmalısınız.